Arrangement eller events, book vår bakgård, møterom eller bar ! kapasitet opp til 250 gjester

LEI VÅRT MØTEROM

Alle veier og togskinner fører til Østbanehallen, så det er lettvint å invitere til møte på Opland Burger & Steak. Vårt fantastiske møterom har plass til 16 personer. Vi serverer burger, steak, drikke, TV og dataoverføring. Her kan du booke frokost-, lunsj- og middagsmøter med dine forretningsforbindelser. Det er mulig å leie møterommet hele eller deler av dagen – alt etter hva som passer dere best.

Pris for leie av møterom: kr. 995,- + mva pr påbegynte 3 timer, dette inkluderer så mye kaffe og annen varm drikke dere måtte ønske. Vennligst benytt skjemaet under og send din forespørsel eller send oss en mail på booking@burgerandsteak.no.

Som en del av restauranten vår medfører det at det ikke er lov å nyte hverken medbragt mat eller drikke her.

Denne lave prisen fordrer selvsagt bestilling fra vår meny.
Uten mat er prisen 4999,- + mva pr dag.

Kjøkkenet stenger 22.00
Mandag – Lørdag
11.00 – 22.00

Søndag
12.00 – 21.00

Privat eller bedriftsarrangement? kontakt oss!

Vi har ett stort uteområde med scene, tak og god lyd. Perfekt for ditt selskap, event, eller firmafest. Stor kapasitet, med god mat og drikke. Ta gjerne en prat med oss, og send inn en forespørsel! 

Leie Vårt møterom

Alle veier og togskinner fører til Østbanehallen, så det er lettvint å invitere til møte på Opland Burger & Steak. Vårt fantastiske møtereom har plass til 12 personer. Vi sereverer burger, steak,drikke,tv og data overføring. Vi leier ut 1 moderne møterom til både bedrifter og privatpersoner. Her kan du booke frokost-, lunsj- og middagsmøter med dine forretningsforbindelser.

Pris for leie av møterom: 995 kr, dette inkluderer så mye kaffe og annen varm drikke dere måtte ønske. Vennligst benytt skjemaet under og send din forespørsel eller send oss en mail på booking@burgerandsteak.no.

Kjøkkenet stenger 22.00
Mandag - Lørdag
11.00 - 22.00

Søndag
12.00 - 21.00

Stort eller lite selskap?

Kom for en opplevelse hos oss.

white-dots

Åpningstider

Ring oss

Booking

Webside og bilder er levert av Ferd Media AS