Facebook Pixel
logo2

Vi har tatt med oss kvalitet fra Norges gårder inn i Østbanehallen

Her på Opland er vi opptatt av at god atmosfære skal gjennomsyre alt vi gjør.  Ting henger sammen har vi lært. Livet kan være veldig godt om vi setter de gode smakene sammen på en riktig måte. Spiser vi kjøtt fra en gladku blir vi gladere. Drikker vi vin og øl fra kunnskapsrike bryggeri og milkshake med is laget av kjærlighet  kjenner vi det i hjertet.

Her på Opland er vi opptatt av lokal mat. Vi har selv vokst opp på landsbygda. På gård. Og er derfor stolt av våre røtter og tradisjoner . Kjærligheten, stoltheten og det harde arbeidet som ligger bak produksjonen av mat vekker både appetitt og sanser.

Derfor kommer kjøttet vårt kun fra glade kyr som har beitet i Gudbrandsdalen et av Norges frodigste beiteområder. Dette gir en unik smak, saftighet og kvalitet du skal lete lenge etter. Bringebær er plukket på Opland Gård, og kan nytes som en deilig limonade.

Vi håper vi har lykkes med dette- at du kjenner den gode atmosfæren, av miljøet, av maten og til syvende og sist i deg selv. Vi håper du går videre med en god følelse i kroppen og at vi sees igjen!

Bilder fra vår nye meny!

Vi har nå lansert vår meny for 2019! La deg friste!

Åpningstider

Ring oss

Booking

Webside og bilder er levert av Ferd Media AS